Γιατί Vista κύριοι ;

You can talk here for anything you want...
but always the spirit of the forum! ;)

Re: Γιατί Vista κύριοι ;

Postby demas on Fri May 07, 2010 6:55 pm

charizan wrote:dema σε παρακαλώ όχι κοσμητικά επίθετα!!!

φυσικά και βοηθά αν είμαστε νόμιμη κοινότητα, που θα γίνει και αυτό, πληροφοριακά μείναν κάτι πινελιές πάνω στο καταστατικό
απλά έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις χωρίς να είμαστε νομική οντότητα ακόμα, γιατί να μας κρατήσει αυτό πίσω τώρα;;!!
άσε που ο avr έχει απόλυτο δίκαιό , είμαστε πολίτες αυτού του τόπου...

όπως και να έχει το καταστατικό θα είναι έτοιμο το πιο πιθανό στο τέλος της βδομάδας και μετά θέλει και κάτι μήνες να εγκριθεί και να γίνει το σωματείο....ίσως θα ήταν καλά να προσπαθούσαμε να τους προσεγγίζαμε!
OK φίλε μου τα κοσμικά επίθετα θα λείψουν από εδώ πέρα όταν ξανά γίνουμε όλες οι χώρες περήφανες για αυτό που ήμασταν κάποτε ως Έλληνες ως οντότητα, βλέπε στο προηγούμενο post μου Περικλής. Κοίταξε να δεις φίλε μου όσον άφορα προσέγγισης θα ήταν κάλο να ρωτήσεις και το theo για αυτό το πράγμα επειδή εν εκείνος που ενεκατοθηκε τώρα μες τούτων το πράγμα OK και τώρα όσον άφορα τον φίλο avr_freak το ξέρω ότι έχει απολυτό δίκαιο ο άνθρωπος απλώς με το να φάει ένας την φάκαν εν καλύτερα να την φάμε όλοι πάρα ένας και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ και όλοι μας εδώ μέσα. 8-) Ναι και αν θελετε να μάθετε και ακόμη κάτι έχω ετοιμάσει εγώ ο ίδιος μια επιστολή βόμβα που θα σκάσει σε λίγες μέρες στης εφημερίδες όλες και υπογραφή το πειρατικό κόμμα από κάτω σχετικά με αυτό το θέμα.
Our Portfolio: GPS Cyprus | PiratePartyCyprus | GO-Nethost | More...
Hosted by Us: MusicDesign |
demas
Linux Enthusiast

Postby charizan on Fri May 07, 2010 8:23 pm

demas wrote:OK φίλε μου τα κοσμικά επίθετα θα λείψουν από εδώ πέρα όταν ξανά γίνουμε όλες οι χώρες περήφανες για αυτό που ήμασταν κάποτε ως Έλληνες ως οντότητα, βλέπε στο προηγούμενο post μου Περικλής. Κοίταξε να δεις φίλε μου όσον άφορα προσέγγισης θα ήταν κάλο να ρωτήσεις και το theo για αυτό το πράγμα επειδή εν εκείνος που ενεκατοθηκε τώρα μες τούτων το πράγμα OK και τώρα όσον άφορα τον φίλο avr_freak το ξέρω ότι έχει απολυτό δίκαιο ο άνθρωπος απλώς με το να φάει ένας την φάκαν εν καλύτερα να την φάμε όλοι πάρα ένας και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ και όλοι μας εδώ μέσα.

εγώ νομίζω να λείψουν μίας και έξω τα κοσμητικά επίθετα μίας και είναι κατά των κανονισμών του forum όπως και επίσης ίσως δώσουν σε κάποιο την ευκαιρία να ευτελίσει και να μειώσει τον σκοπό μας!!!!

όσο για την προσέγγιση δεν ανακατώθηκε μόνο ένας!!! σε όλα είμαστε σαν κοινότητα!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα την φάει ένας...πρώτον δεν κάνουμε κάτι παράνομο, δεύτερο απλά εκφράζουμε την άποψη μας ως νόμιμοι πολίτες, για αυτό είχαμε και την άλλη φορά την ευκαιρία να μιλήσουμε με όσους μιλήσαμε και να μεταφέρουμε της απόψεις μας.

όπως και να έχει, εγώ αυτό το οποίο είχα υπόψη είναι να στείλουμε κάποιες προτάσεις, σε ενημερωτικό επίπεδο πάντα-τεκμηριωμένες(τιμές, αντιπροτάσεις κλπ) , και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να ζητήσουμε μια ακρόαση η και παρουσίαση όπως κάναμε στο παιδαγωγικό κλπ!

ο απλούστατος λόγος για τον οποίο το προτείνω είναι επειδή και αυτό τον μήνα να καταχωρίσουμε την αίτηση για σωματείο Σεπτέμβριο και θα είναι έτοιμα!

όσο για το θέμα ευθύνης αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο να το υπογράψουν όσοι θέλουν!
It's only funny until someone gets hurt, then it's hilarious!
charizan
How much time you spend in here?

Postby demas on Sat May 08, 2010 3:01 am

charizan wrote:όσο για την προσέγγιση δεν ανακατώθηκε μόνο ένας!!! σε όλα είμαστε σαν κοινότητα!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα την φάει ένας...πρώτον δεν κάνουμε κάτι παράνομο, δεύτερο απλά εκφράζουμε την άποψη μας ως νόμιμοι πολίτες, για αυτό είχαμε και την άλλη φορά την ευκαιρία να μιλήσουμε με όσους μιλήσαμε και να μεταφέρουμε της απόψεις μας.

όπως και να έχει, εγώ αυτό το οποίο είχα υπόψη είναι να στείλουμε κάποιες προτάσεις, σε ενημερωτικό επίπεδο πάντα-τεκμηριωμένες(τιμές, αντιπροτάσεις κλπ) , και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να ζητήσουμε μια ακρόαση η και παρουσίαση όπως κάναμε στο παιδαγωγικό κλπ!

ο απλούστατος λόγος για τον οποίο το προτείνω είναι επειδή και αυτό τον μήνα να καταχωρίσουμε την αίτηση για σωματείο Σεπτέμβριο και θα είναι έτοιμα!

όσο για το θέμα ευθύνης αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο να το υπογράψουν όσοι θέλουν!
OK φίλε μου εγώ πάντως σου υπογράφω πρώτος πρώτος αμάν θέλεις... Τώρα όσον άφορα τα υπόλοιπα νομίζω κάλο θα ήταν πάλι ως κοινότητα να κάμουμε μια καταγγελία στην επιτροπή προστασίας ανταγωνισμού έχω ήδη κάνει attach το έντυπο με το τι χρειάζεται κ.τ.λ. Και το 2ον είναι να στείλουμε και μια επιστολή στην Κα. ΗΛΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δηλαδή την επίτροπο διοικήσεως.AAA Ναι και κάτι ακόμα τελευταίο πριν το ξεχάσω είναι το εξής όταν θα εγγράφουμε ως σωματείο θα κάνουμε εκλογές για αναδείξει διοικητικού συμβουλίου ή όχι.
Attachments
Έντυπο_καταγγελίας.pdf
Επιτροπή προστασίας ανταγωνισμού Έντυπο καταγγελίας
(47.42 KiB) Downloaded 8 times
demas
Linux Enthusiast

Postby charizan on Sat May 08, 2010 8:52 am

δεν νομίζω να είναι σωστό να πάμε για καταγγελία με το καλημέρα! Ας προσπαθήσουμε να περάσουμε της απόψεις μας με άλλο τρόπο αρχικά, καταγγελίες κλπ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τελευταίες λύσεις.

μία σωστή τακτική θα ήταν η προσέγγιση που είχαμε προς το παιδαγωγικό.

Ναι , όπως σωστά είπες ως σωματείο θα πρέπει να έχουμε διοικητικό συμβούλιο. Αρχικά πριν την πρώτη συνέλευση θα ορίσουμε ως έκτακτο διοικητικό συμβούλιο κάποια από τα μέλη και ακολούθως μετά από εκλογές θα εκλέξουμε διοικητικό συμβούλιο.
charizan

Postby demas on Mon May 10, 2010 5:07 am

charizan wrote:εγώ αυτό το οποίο είχα υπόψη είναι να στείλουμε κάποιες προτάσεις, σε ενημερωτικό επίπεδο πάντα-τεκμηριωμένες(τιμές, αντιπροτάσεις κλπ) , και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να ζητήσουμε μια ακρόαση η και παρουσίαση όπως κάναμε στο παιδαγωγικό κλπ!
Έλα φίλε μου κοίταξε να δεις ο theo όπως ήδη έχει κάνει post ο ίδιος εδώ πέρα φαντάζομαι το έχεις διαβάσει και εσύ και όλοι μας εδώ λέει ξεκάθαρα ότι παρουσιάσεις έχει γίνει στο υπουργείο παιδιάς, μάλιστα η παρουσιάσεις έγινε στο κτίριο του υπουργείου πιο κάτω όπως βλέπεις έχω βάλει το αρχικό post του theo:
theo wrote:Παιδιά τελικά κανονίσαμε με το Υποργείο Παιδείας και Πολιτισμού να γίνει η εκδήλωση στις 26 Φεβρουαρίου η ώρα 4:00 μμ στο Κέντρο Δεδομένων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε πέστε μου για να τους πούμε πόσα άτομα θα έχουμε περίπου.
Τώρα τι μας έχει μείνει άλλο να κάνουμε εκτός από τούτα δαμε τα 2 ή τα 3...Περιμένω την απάντηση σου φίλε μου...
demas
Linux Enthusiast

Postby charizan on Mon May 10, 2010 7:36 am

δεν σημαίνει όμως ότι σταματάμε εδώ!!
οπότε αν είναι σύμφωνη και οι υπόλοιπη προχωράμε με την υπηρεσία ανταγωνισμού και τον ελεγκτή και βλέπουμε
charizan

Postby demas on Mon May 10, 2010 3:26 pm

charizan wrote:δεν σημαίνει όμως ότι σταματάμε εδώ!!
οπότε αν είναι σύμφωνη και οι υπόλοιπη προχωράμε με την υπηρεσία ανταγωνισμού και τον ελεγκτή και βλέπουμε
Καλά ρε φίλε μου ο ελεγκτής τι θα σου κάμει εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά(Αφού ο ελεγκτής της δημοκρατίας είναι άπλα ένας λογιστής και δεν του καίγεται καρφί για τα περί software και ξέρω εγώ)...Άσε τον ελεγκτή της δημοκρατίας στην μπάντα νομίζω και καλύτερα θα ήταν να κάνουμε μια επιστολή στην Κα ΗΛΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(Επίτροπος Διοικήσεως)...Και μετά αν δεν κάνει και αυτή τίποτα όσον άφορα το θέμα μας κάνουμε και μια καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού.
demas
Linux Enthusiast

Postby charizan on Mon May 10, 2010 4:10 pm

ο γενικός ελεγκτής ελέγχει πού πάνε χρήματα του δημοσίου,υποχρεώσεις που ανάλαβε η δημοκρατία σε τρίτους και το αντίθετο, και κυρίως στοιχεία με βάση τα οποία λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις από φορείς του κράτους.
εμείς απλά πρέπει να προσβάλουμε τα στοιχεία που δόθηκαν στην περίπτωση με τους υπολογιστές για το σπίτι με τα vista( και όχι μόνο ).

Αν πάμε εμείς με στοιχεία που δείχνουν την προσανατολισμένη προς Microsoft αντίληψη που επικρατεί,και που έχει ως αποτέλεσμα το χάσιμο κάθε χρόνον πόρων του κράτους, ίσως να είμαστε σε καλό δρόμο. Ειδικά μάλιστα αφού αυτή η αντίληψη δεν βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία, απόδοσης και κόστους των Vista (και όχι μόνο)- και άλλα πολλά αν κάτσουμε να το δούμε πιο ολοκληρωμένα.
αυτό αν πετύχει, θα πρέπει να έρθουν να δώσουν ξεκάθαρες εξηγήσεις και στοιχεία για της επιλογές τους! όπως επίσης θα πρέπει να ρίξουν και μία ματιά σε εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον!

ο κύριος λόγος που δεν το κάναμε αυτό από παλιά , με βάση και κάποια post που υπάρχουν πάνω στο θέμα, ήταν επειδή δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε αποδεκτές εναλλακτικές λύσεις ως κοινότητα αφού δεν έχουμε κάποια νομική υπόσταση!

θέλοντας και μη η εγγραφή μας ως σωματείο θα έχει ολοκληρωθεί και άν ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβρη, μπορούμε να ετοιμάσουμε το έδαφος...νά ενημερώσουμε, και μετά ως σωματείο να δώσουμε και λύσεις. το να προβάλουμε όμως απόψεις και πιστεύω μπορούμε να τα κάνουμε ως απλοί πολίτες!

αυτό παιδιά είναι η δική μου άποψη, αν κάποιος πιστεύει κάτι άλλο ή διαφωνεί το συζητάμε. Απλά επειδή είδαμε και ακούσαμε της θέσεις του υπουργείου και της εκπαιδευτικής υπηρεσίας από πρώτο χέρι, καλό θα ήταν να προχωρήσουμε, πρώτα με την υπηρεσία ανταγωνισμού, ακολούθως με τον ελεγκτή και βλέπουμε..........
charizan

Postby theo on Tue May 11, 2010 8:01 am

Βασικά μπορούμε να αποταθούμε στην επίτροπο διοικήσεως, επιτροπή ανταγωνισμού και επιτροπή παιδείας στην βουλή. Στους τελευταίους έστειλα μια επιστολή με email αλλά μάλλον την έφαγε η μηχανή. Στο μέλλον καλύτερα να στέλνουμε κανονική επιστολή.

Εγώ πιστεύω να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σχολική χρονιά και αν συνεχίζει το βιολί με τα Windows να αρχίσουμε διαδικασίες καταγγελίας στις πιο πάνω επιτροπές καθώς και στις εφημερίδες.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you and then you win.
-- Mohandas Karamchand Gandhi --
theo
Guru

Postby demas on Tue May 11, 2010 10:59 am

theo wrote:Βασικά μπορούμε να αποταθούμε στην επίτροπο διοικήσεως, επιτροπή ανταγωνισμού και επιτροπή παιδείας στην βουλή. Στους τελευταίους έστειλα μια επιστολή με email αλλά μάλλον την έφαγε η μηχανή. Στο μέλλον καλύτερα να στέλνουμε κανονική επιστολή.

Εγώ πιστεύω να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σχολική χρονιά και αν συνεχίζει το βιολί με τα Windows να αρχίσουμε διαδικασίες καταγγελίας στις πιο πάνω επιτροπές καθώς και στις εφημερίδες.
Έλα ρε theo που χάθηκες τόσες μέρες και σε γυρεύω...Δεν έχω πάρα να συμφωνήσω με τον theo εγώ πολύ άπλα...Αν όμως με την νέα σχολική χρονιά το υπουργείο παιδιάς αποφασίσει και πάλι να παράληψη την εγκύκλιο του και να συνέχιση χωρίς να το νοιάζει καν για εμάς τότε πιστεύω πρέπει να κινηθούμε και νομικά με βάση το πλαίσιο που μας διακατέχει σωστός θα πάμε ως σωματείο και θα κινήσουμε αγωγές στην microsoft και στο υπουργείο.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε για φέτος τουλάχιστον ότι χάσαμε την μάχη μετάξι εμάς και της microsoft.
demas
Linux Enthusiast

PreviousNext

Return to Lounge