demas wrote:OK φίλε μου τα κοσμικά επίθετα θα λείψουν από εδώ πέρα όταν ξανά γίνουμε όλες οι χώρες περήφανες για αυτό που ήμασταν κάποτε ως Έλληνες ως οντότητα, βλέπε στο προηγούμενο post μου Περικλής. Κοίταξε να δεις φίλε μου όσον άφορα προσέγγισης θα ήταν κάλο να ρωτήσεις και το theo για αυτό το πράγμα επειδή εν εκείνος που ενεκατοθηκε τώρα μες τούτων το πράγμα OK και τώρα όσον άφορα τον φίλο avr_freak το ξέρω ότι έχει απολυτό δίκαιο ο άνθρωπος απλώς με το να φάει ένας την φάκαν εν καλύτερα να την φάμε όλοι πάρα ένας και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ και όλοι μας εδώ μέσα.
εγώ νομίζω να λείψουν μίας και έξω τα κοσμητικά επίθετα μίας και είναι κατά των κανονισμών του forum όπως και επίσης ίσως δώσουν σε κάποιο την ευκαιρία να ευτελίσει και να μειώσει τον σκοπό μας!!!!
όσο για την προσέγγιση δεν ανακατώθηκε μόνο ένας!!! σε όλα είμαστε σαν κοινότητα!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα την φάει ένας...πρώτον δεν κάνουμε κάτι παράνομο, δεύτερο απλά εκφράζουμε την άποψη μας ως νόμιμοι πολίτες, για αυτό είχαμε και την άλλη φορά την ευκαιρία να μιλήσουμε με όσους μιλήσαμε και να μεταφέρουμε της απόψεις μας.
όπως και να έχει, εγώ αυτό το οποίο είχα υπόψη είναι να στείλουμε κάποιες προτάσεις, σε ενημερωτικό επίπεδο πάντα-τεκμηριωμένες(τιμές, αντιπροτάσεις κλπ) , και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να ζητήσουμε μια ακρόαση η και παρουσίαση όπως κάναμε στο παιδαγωγικό κλπ!
ο απλούστατος λόγος για τον οποίο το προτείνω είναι επειδή και αυτό τον μήνα να καταχωρίσουμε την αίτηση για σωματείο Σεπτέμβριο και θα είναι έτοιμα!
όσο για το θέμα ευθύνης αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο να το υπογράψουν όσοι θέλουν!