ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ VISTA, ΣΒΗΣΤΑ!!!!!!!!!
ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ VISTA, ΣΒΗΣΤΑ!!!!!!!!!
theo wrote:Φαινεται να λιγοστέυουν τελικά οι δικαιολογίες του Υπουργείου σχετικά με το γιατί έβαλαν προυπόθεση Vista στους μαθητικούς υπολογιστές. Αν θυμάστε πρόβαλαν σαν λόγο το ότι το Vista είναι το μόνο που δουλεύει με την υφιστάμενη υποδομή που ετοιμάζουν (το περιβόητο ΔΙΑΣ). Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τενα ους ανθρώπους που αναπτύσσουν το ΔΙΑΣ και μου έχουν πει ότι είναι απλά ένα Web περιβάλλον και ότι δουλεύει με οτιδήποτε browser.
opeth17 wrote:Για σας παίδες έχω αρκετό καιρό να μπώ λόγο του πανεπ. και βρήκα εφκαιρία τώρα που είδα και για το release party email να μπώ λίγο. Μηλάτε για τους υπολογιστές στα παιδιά του Δημοτικού τα οποία έπρεπε να πέρνουν φοιτητές και όχι τα παιδιά.Τι?Τα χρειάζονται περισσότερο σε αυτή την ηλικία? Anyway δεν είναι αυτο το θέμα απλά υπα να αφήσω και εγώ ένα σχόλιο. Επίσης και στο πανεπ. έχουμε δωρεάν παιδεία αλλά το λογισμηκά που χρησιμοποιούμε είναι όλα σε windows, όταν γύρισα και είπα στον καθηγητή για το ότι δεν ήμαστε όλοι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε windows ούτε έχουμε αυτή την οικονομική ευχαιρια, η απάντηση ήταν: ΝΑΙ δεν είσαι αναγκασμένος. αλλά είσαι αναγκασμένος να ξέρεις το PSPICE (ironika).
theo@theo-laptop:~$ apt-cache search spice
chiark-scripts - chiark system administration scripts
gnucap - GNU Circuit Analysis package
gspiceui - A graphical user interface for gnucap and ngspice
gwave - a waveform viewer eg for spice simulators
oregano - tool for schematical capture of electronic circuits
easyspice - A graphical frontend to the Spice simulator
opeth17 wrote:Ε το επόμενο στάδιο είναι το Δημοτικό για το Παν οχι![]()
δοκίμασα μερικές αλλά τωρα όταν βρώ χρόνο να ψάξω και αυτά
Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest