Ναι φυσικά και είναι ok από έμενα τουλάχιστον. Να μην σου πω ότι πρέπει να αυξήσεις την τιμή της κιόλας στα €25 και τα €5 να πηγαίνουν ως εισφορά στο σωματείο μας τι λένε και οι άλλοι.constantinosm wrote:Guys the T-shirts is 20 euro is OK???
Δεν έχω πάρα να συμφωνήσω μαζί σας παιδιά...constantinosm wrote:Να σου πω...Εμείς στη κοινότητα επιβαρυνθήκαμε είδη αρκετά άσε που αυτοί που θα αγοράσουν της φανέλες είναι οι πλείστοι μέλη μας, άρα ποίος ο λόγος να δώσουμε περισσότερα! Αν και εφόσον κάνουμε το δικό μας online shop ναι τότε συμφωνώ να το κάνουμε 25 (20 + 5 donation).
Θα ήταν καλό να προμηθευτούμε όλοι φανέλες για να της φορέσουμε στο Ubuntucy event to Σεπτέμβρη.
Ναι αμέ γιατί όχι φίλε μου αν μας πεις και πως θέλεις να σου στείλω τα λεφτά τότε κάλος...ή μάλλον στείλε μου PM προτιμώ να σου στείλω τα λεφτά μεσώ Paypal εγώ προσωπικά!!!constantinosm wrote:Λοιπόν παιδιά έχω είδη προχώρηση τη παραγγελιά...Θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε τα λεφτά
constantinosm wrote:Λοιπόν παιδιά έχω είδη προχώρηση τη παραγγελιά...Θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε τα λεφτά
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest